Denna massage är verkligen bra

Jobbet som sömmerska sliter på axlar och nacke, det gör så förbenat ont emellanåt så det börjar kanske bli dags att se sig om efter ett annat jobb! Jag har gått till vårdcentralen, men det enda de har att komma med det är ett recept på värktabletter och ett par veckors sjukskrivning emellanåt. Jag tänkte för ett tag sedan att jag borde prova på något nytt, och jag har nu börjat med massage. Vad synd att jag inte började med det tidigare! Jag letade efter massage i Lerum eller Gråbo och fann ett företag som heter Fridas massage & hälsa.  

De senaste månaderna har jag gått dit ett par gånger i månaden, och jag har blivit mycket bättre. Värken kommer förstås aldrig att kunna försvinna helt, för det är ju förslitningsskador jag har, men med hjälp av denna massage i Lerum försvinner värken nästan helt. Den värkreducerande effekten sitter faktiskt i, i flera dygn efteråt. Det är ju helt otroligt så bra detta är. Jag vill att alla som kommer hit till min blogg ska få reda på att det går att bli hjälpt av massage, Bor ni i Lerum eller Gråbo, kan det här företaget hjälpa er också. Frida Björk som äger det här förtaget satsar på att alla som behöver behandlingar i massage i Lerum eller Gråbo ska kunna få det. Hon är en diplomerad massör som erbjuder halv- eller helkroppsmassage, rygg- eller nackmassage. Ni kan boka tid via hemsidan, eller förstås ringa om ni hellre önskar det, och så kan ni även besöka det här företaget på Facebook. Jag säger bara en sak, prova på att få massage i Lerum, ni kommer säkert att tycka att detta är lika bra som jag!