Svenska tyger http://www.svenskatyger.se/ En blogg om heminredning och tyger Tue, 14 Apr 2020 07:00:00 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.5 Att jobba i blomsterhandel i Uppsala https://www.svenskatyger.se/att-jobba-i-blomsterhandel-i-uppsala/ Tue, 14 Apr 2020 07:00:00 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=17 Hej på er I helgen passade jag på att jobba extra i en blomsterhandel här i Uppsala, det passar så bra eftersom jag pluggar på distans. Nu när det var långhelg så kände jag att jag kunde jobba lite och ändå ha lite tid för vila och återhämtning. I helgen var det många som skulle […]

Inlägget Att jobba i blomsterhandel i Uppsala dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hej på er

I helgen passade jag på att jobba extra i en blomsterhandel här i Uppsala, det passar så bra eftersom jag pluggar på distans. Nu när det var långhelg så kände jag att jag kunde jobba lite och ändå ha lite tid för vila och återhämtning. I helgen var det många som skulle köpa blommor både för att ha fint under påsk men också för att köpa hem och fixa i sina trädgårdar.

Eftersom jag pluggar just inom trädgård och anläggning så passar det mig väldigt bra att jobba just i en blomsterhandel. Det är roligt att få ge kunderna tips om både färg, design och kombinationer. Sen håller jag ju själv fortfarande på att lära mig en massa också. De jag jobbar med i blomsterhandeln har antingen utbildning till florist eller trädgårdsdesign så jag får ju en massa tips och lärdom från dem också.

Jag brukar jobba extra ungefär en helg i månaden men ibland blir det lite mer. Det beror så mycket på hur jag ligger i fas med plugget, de är ju ändå viktigast för mig just nu. Sen är det skönt att få in lite extra med så man inte behöver vara helt beroende av studielånet. Om du bor i Uppsala eller har vägarna förbi så hoppas jag du gör ett besök så visar jag runt och ger tips om ni behöver. Vissa kunder vet ju precis vad de vill ha medan andra är lite mer villrådiga, det är en härlig mix.

Det som gör mig extra glad är när människor kommer in i vår blomsterhandel och liksom blir inspirerade. Jag tycker det är roligt både med kundkontakten men också med hur man ställer upp och exponerar i butiken så att det ser inbjudande ut och så att det inspirerar kunderna. Nu ska jag sätta mig med plugg, den här veckan blir det fokus på en uppsats. Ha en underbar dag!

Inlägget Att jobba i blomsterhandel i Uppsala dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Epic Skin https://www.svenskatyger.se/epic-skin/ Thu, 09 Apr 2020 10:00:01 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=15 Hej på er alla mina fina läsare och varmt välkomna till bloggen och till ett inlägg som kommer att skilja sig lite åt från de inlägg jag brukar skriva om. Ni vet ju att jag brinner för det här med inredning och att jag är duktig på att sy gardiner och prydnadskuddar med mera, det […]

Inlägget Epic Skin dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hej på er alla mina fina läsare och varmt välkomna till bloggen och till ett inlägg som kommer att skilja sig lite åt från de inlägg jag brukar skriva om. Ni vet ju att jag brinner för det här med inredning och att jag är duktig på att sy gardiner och prydnadskuddar med mera, det kommer förstås att komma fler inlägg om inredning längre fram men i det här inlägget ska jag prata med er om ett företag som finns till för er som är intresserade av fillers i Helsingborg

Jag hade länge funderat på om jag inte skulle skaffa mig en aningens mer fylliga läppar, jag har alltid tyckt att mina läppar varit lite väl tunna. Jag ville inte att det skulle se onaturligt ut, bara lite mer fyllnad i läpparna. Det var som när jag blekte tänderna, då ville jag bara att tänderna skulle se lite fräschare ut, inte kritvita så att folk skulle säga att där har vi en som har blekt tänderna. Jag gick till ett företag som heter Epic Skin och det är en professionell salong för alla som är intresserade av fillers i Helsingborg med omnejd, men de erbjuder även andra behandlingar inom skönhet och hälsa, till exempel botox. Att jag valde att vända mig till Epic Skin beror på att en väninna hade varit där och var nöjd med resultatet av den behandling som hon hade genomgått, och hon tyckte tveklöst att det var till just det här företaget jag skulle gå när jag berättade att jag var intresserad av fillers i Helsingborg. Jag är nöjd med resultatet och om även ni önskar att komma i kontakt med ett företag som dessutom har en läkare knuten till sig, när det gäller fillers i Helsingborg, så tycker jag att ni ska ta kontakt med Epic Skin. 

Inlägget Epic Skin dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Transporter på Tyresö https://www.svenskatyger.se/transporter-pa-tyreso/ Tue, 08 Oct 2019 09:15:00 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=13 God morgon, god morgon och välkomna hit till mig på bloggen. Jag välkomnar er med värme och tänkte nu att jag skulle skriva om ett företag som man kan anlita om man behöver hjälp med transporter på Tyresö. Jag startade ett eget företag för ett år sedan, ett tyglager. Detta lager växte sig sedermera så […]

Inlägget Transporter på Tyresö dök först upp på Svenska tyger.

]]>
God morgon, god morgon och välkomna hit till mig på bloggen. Jag välkomnar er med värme och tänkte nu att jag skulle skriva om ett företag som man kan anlita om man behöver hjälp med transporter på Tyresö. Jag startade ett eget företag för ett år sedan, ett tyglager. Detta lager växte sig sedermera så stort så att jag nu har skaffat andra lokaler. Jag behövde hjälp med att transportera alla tygrullar och allt annat som också hör till företaget och det var då jag tog hjälp av en transportfirma som heter JPD Entreprenad AB. Det här är ett företag som hjälper till med alla möjliga slags transporter på Tyresö och det finns möjlighet att få hjälp såväl både i när- och fjärrområdet. Jag tycker det har varit så bra att ha fått hjälp av det här företaget för de är så bra på att ge både mig och sina andra kunder god service. Jag skriver det här inlägget för jag vet att ni som behöver hjälp med era transporter på Tyresö inte kommer att kunna få bättre hjälp än vad ni kan få av JPD Entreprenad AB. En annan sak som jag blev förvånad över var att det inte kostade mer än vad det gjorde. Om det är någonting ni funderar på angående det här så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och läsa mer om vad det här företaget erbjuder bland annat inom transporter på Tyresö. Jag hade inte så mycket mer att säga just nu men jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och att ni vill läsa många fler inlägg som jag ska skriva och lägga ut innan den här dagen är slut.  

Inlägget Transporter på Tyresö dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Rosenmetoden Massage för kropp o själ https://www.svenskatyger.se/rosenmetoden-massage-for-kropp-o-sjal/ Thu, 01 Aug 2019 14:14:57 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=11 Hej på er alla läsare. Jag är uppe väldigt tidigt, morgonpigg som jag är. Så här tidigt på morgonen brukar jag starta dagen genom att skriva lite i bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under vintern fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett […]

Inlägget Rosenmetoden Massage för kropp o själ dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hej på er alla läsare. Jag är uppe väldigt tidigt, morgonpigg som jag är. Så här tidigt på morgonen brukar jag starta dagen genom att skriva lite i bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under vintern fick problem med spänningar och värk i axlar och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av att besöka ett företag för massage i Visby, ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ.  

Jag är en kvinna som jobbar som sömmerska. Det är tunga lyft, jag går och står mycket i jobbet och kroppen började säga ifrån. I vintras blev värken akut. Jag beställde tid till Rosenmetoden Massage för kropp o själ och fick en mycket välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande oljemassage. Redan efter första gången blev jag bättre. Jag har fortsatt att komma tillbaka med jämna mellanrum, och nu behöver jag inte starta dagarna med värktabletter. Jag är riktigt belåten med vad denna massage har gjort för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara önskar en skön och avstressande massage i Visby, så rekommenderar jag dig att beställa tid till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Min rygg och mina axlar har verkligen mjukats upp och värken är i stort sett borta. Jag går inte längre omkring och lider, och jag fungerar mycket bättre både i jobbet och privat. Jag har fått ny energi, för när kroppen mår bra mår psyket också bra. Jag till och med sover bättre om nätterna. Nu förstår ni säkert varför jag tycker det är så bra med denna massage i Visby. 

Inlägget Rosenmetoden Massage för kropp o själ dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Gert Hallengren och fasadtvätt https://www.svenskatyger.se/gert-hallengren-och-fasadtvatt/ Thu, 01 Aug 2019 11:44:56 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=9 Hejsan! Som många av er kanske är medvetna om så brukar jag ju för det mesta här på bloggen skriva om saker och ting som har med inredning och tyger att göra bland annat. Dock så hade jag här i just det här inlägget idag tänkt mig att jag faktiskt skulle ta och dela med […]

Inlägget Gert Hallengren och fasadtvätt dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hejsan! Som många av er kanske är medvetna om så brukar jag ju för det mesta här på bloggen skriva om saker och ting som har med inredning och tyger att göra bland annat. Dock så hade jag här i just det här inlägget idag tänkt mig att jag faktiskt skulle ta och dela med mig lite av en företagare vid namn Gert Hallengren som erbjuder tjänster inom fasadtvätt i Huddinge och Helsingborg bland annat. Detta har nämligen varit någonting som ni läsare själva har efterfrågat att jag ska skriva lite om då jag nämnde i ett annat inlägg att jag hade fått hjälp med just fasadtvätt.

Så även ifall jag brukar skriva om saker och ting som liksom har med insidan av hemmet att göra, så ville jag även ta och dela med mig av någonting viktigt som hade med utsidan att göra. Eftersom att det ändå nu var så pass många av er som då hörde av er angående detta, så kändes det som att jag tänkte rätt i varje fall, vilket känns kul. Hur som helst, så är det alltså då Gert Hallengren som jag skulle vilja rekommendera till alla ni som nu kanske är intresserade av att få hjälp med just fasadtvätt och jag hoppas att ni kommer att kika vidare på honom och de tjänster som han kan erbjuda er för de är av riktigt hög kvalitet och Gert Hallengren arbetar på ett oerhört kompetent och engagerat vis för att kunna leverera resultat som lever upp till kunds förväntningar. Jag kan ju faktiskt passa på att slänga in en länk här någonstans så att ni smidigt kan klicka er in på hans egna sida här på nätet, för då skulle ni ju kunna läsa på lite mer om både företaget, tjänsterna samt finna kontaktuppgifter!

Inlägget Gert Hallengren och fasadtvätt dök först upp på Svenska tyger.

]]>
En byggservice i Kalmar https://www.svenskatyger.se/en-byggservice-i-kalmar/ Thu, 01 Aug 2019 09:59:58 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=7 Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Många av er vet ju redan att jag tycker väldigt mycket om inredning och sådant, men här idag så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och skriva om någonting lite annorlunda, då det har varit så oerhört efterfrågat bland er som läser min blogg att […]

Inlägget En byggservice i Kalmar dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Många av er vet ju redan att jag tycker väldigt mycket om inredning och sådant, men här idag så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och skriva om någonting lite annorlunda, då det har varit så oerhört efterfrågat bland er som läser min blogg att jag ska dela med mig av en bra byggservice och ge en rekommendation kring vart man kan vända sig ifall man behöver professionell hjälp med saker som exempelvis kakelsättning, renoveringsarbeten och måleriarbeten med mera och befinner sig i Kalmar eller någonstans i dess omnejd.

Givetvis så vill jag ju kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina läsare och eftersom att jag själv bor i Kalmar och nyligen valde att anlita ett företag som kunde hjälpa mig med kakelsättning och renovering bland annat så kände jag helt enkelt att jag skulle vilja ta och rekommendera just dem som jag själv då valde att vända mig till. De heter inget annat än Amjad Almasri och jag tycker utan tvekan att det är till just detta företag som ni ska vända er ifall det nu då är så att ni befinner er någonstans i eller omkring Kalmar och är i behov av kompetent och engagerad hjälp inom något av det ovanstående. I vilket fall som helst, så hoppas jag verkligen nu på att det här kommer att kunna vara behjälpligt för många av er och att ni kommer att finna den tjänst som ni söker hos just Amjad Almasri. Ifall ni skulle vilja läsa på lite mer så kan jag ju även ta och passa på att slänga in en länk i inlägget här idag, så att ni smidigt kan klicka er vidare till företagets egna sida där ni finner mer information samt kontaktuppgifter!

Inlägget En byggservice i Kalmar dök först upp på Svenska tyger.

]]>
MV:s Allservice https://www.svenskatyger.se/mvs-allservice/ Wed, 31 Jul 2019 14:59:57 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=5 Hej på er och god eftermiddag! Äntligen har jag en stund över till att skriva till mina kära läsare här på bloggen. Det har varit mycket nu med renoveringen och målningen av huset. Jag har inte haft tid alls till att ägna mig åt min älskade hobby som är att sy, men snart ska jag […]

Inlägget MV:s Allservice dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hej på er och god eftermiddag! Äntligen har jag en stund över till att skriva till mina kära läsare här på bloggen. Det har varit mycket nu med renoveringen och målningen av huset. Jag har inte haft tid alls till att ägna mig åt min älskade hobby som är att sy, men snart ska jag nog komma igång med det igen. Just nu håller det på att målas både väggar och tak och även trappan upp till andra våning ska få sig en omgång med färg. Jag har anlitat en målare i Norrköping till det här jobbet och de kommer ifrån ett företag som heter MV:s Allservice.  

Det börjar bli riktigt fint härhemma nu. Jag ska nämna några ord om Mv:s Allservice för jag tror att dessa tjänster som de erbjuder är något som flera av er läsare också är intresserade av. Man kan anlita det här företaget för det allra flesta jobb inom både måleri och snickeri, och det finns flera hantverkare med olika kompetenser anställda på Mv:s Allservice, bland annat både snickare och målare. Så om du behöver en målare i Norrköping som jag, då kunde du ju ta hjälp av det här företaget du också! Det är fem år sedan jag flyttade in i huset och jag har haft en hel del hantverkare här ifrån olika företag. Tyvärr är det ett par stycken som inte varit seriösa vilket gjorde att jag till den här målningen var väldigt noga med att ta referenser. MV:s Allservice har fått väldigt bra omdömen av tidigare kunder, och nu när jag själv får hjälp av deras målare här i Norrköping kan jag inget annat säga än att jag är supernöjd. Det känns viktigt att få berätta om företag som lyckas leverera riktigt bra resultat. 

 

Inlägget MV:s Allservice dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hyndevad Secondhand https://www.svenskatyger.se/hyndevad-secondhand/ Fri, 26 Jul 2019 09:14:56 +0000 https://www.svenskatyger.se/?p=1 Hej och välkomna till den här bloggen för alla oss som tycker att hållbarhet och miljö är överordnat allting annat. Vi som väljer att leva ett liv långt ifrån den här slit- och slängmentaliteten gör medvetna val, som det här med att handla på secondhand. Det finns en väldigt bra secondhandbutik i Eskilstuna som heter […]

Inlägget Hyndevad Secondhand dök först upp på Svenska tyger.

]]>
Hej och välkomna till den här bloggen för alla oss som tycker att hållbarhet och miljö är överordnat allting annat. Vi som väljer att leva ett liv långt ifrån den här slit- och slängmentaliteten gör medvetna val, som det här med att handla på secondhand. Det finns en väldigt bra secondhandbutik i Eskilstuna som heter Hyndevad Secondhand. 

 

Jag tycker faktiskt att det här företaget gör en stor och bra insats inte bara för vår miljö, utan också för alla personer som är intresserade av att kunna få handla begagnade men ändå snygga saker till ett rätt så lågt pris. Det finns många människor som har upptäckt hur bra det är att handla i denna secondhandbutik i Eskilstuna. Först och främst är det ju så himla roligt att handla secondhand, men det är verkligen en bra lösning för alla som inte har så god ekonomi. Ibland har Hyndevad Secondhand utförsäljning och då är det halva priset på rubbet. Snart har de det, och då ska jag ta med en tjej som kommit från kriget i Syrien, och nyss fått en lägenhet. Än så länge är det rätt tomt i hennes lägenhet men det ska vi råda bot på som sagt. Hon skulle aldrig ha råd att köpa nya saker, men här får hon möjlighet att skaffa sig sådant hon behöver, snygga och billiga grejer som hon verkligen har ett behov av. Porslin, möbler, lampor, elektronik, det mesta finns i denna secondhandbutik i Eskilstuna. Det här är en secondhandbutik i Eskilstuna som jag tycker mycket om, och som jag tror att ni också skulle gilla. Ni som vill veta mer om deras verksamhet och öppettider kan gå in på deras hemsida eller Facebooksida. 

Inlägget Hyndevad Secondhand dök först upp på Svenska tyger.

]]>